【外国人向け和食講座イベントのご案内】
文化の架け橋にとの想いから立ち上げたPont D’or(ポンドール)の事業ですが、この度外国人向けにも講座イベントを開催することにしました。
日本人の方がエスニック料理の文化を知っていくように、外国人の方にも和食を通して日本文化を知っていただく機会になればと考えています。
- 和食講座
- 包丁さばき講座
- お弁当講座
- 日本酒・居酒屋講座
日本の伝統工芸のお弁当箱やお箸、風呂敷を併せて知っていただいたり、日本酒を通してお米のことを知っていただいたり、
包丁で魚を三枚おろしにしてみたりと和食も日本文化には欠かせない世界に誇る食文化です。
より多くの方に和食を通じて日本の奥深さ、繊細さ、細やかさを知っていただけたらと思います。
【For foreigners Japanese cuisine cooking class in Harajuku】
Pont D’or launched to tell culture of ethnic bridge cultural , we’re planning to the course events for foreigners.
As Japanese people are going to know the culture of ethnic cuisine, and we believe that if accustomed to the opportunity to know the Japanese culture through Japanese also towards foreigners.
Japanese cuisine cooking class
Learning knife cuts class
Obento(Japanese lunch boxes) course
Sake with Japanese snack cooking course
Japan’s traditional craft of lunch boxes and chopsticks, or our know together the snack, or our know that rice through sake,
Also Japanese to be or try to fish in three pieces wholesale with a kitchen knife is a food culture that boasts the indispensable world to Japanese culture.
More people in Japan of depth through the Japanese, delicacy, we think if you could know the fine is.